BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, January 2, 2010

Happy New Year 2010!!


Yuhuuuu~ Assalamualaikum semua pembaca di luar sana.. Selamat Tahun Baru 2010 Fatin ucapkan buat semua.. Haritu wish Maal Hijrah, kali ni New year omputeh plaks..hik3~ tapi ape pun, dabel new year nih, memang terasalah new year nye kan? hik3~

Sorry banyak2 fatin dah lama menyepi, mcm2 yg terjadi dlm masa terdekat nih.. semuanya pasal class lah. dengan ada kelas pagi dan petang. kebetulan dapat cikgu yg sgt strict pulak utk kelas pagi tuh.. haihh.. nantilah cerita, kang cerita sini, spoil pulak mood. Skrg ni kita mood new year!

Seperti tahun2 sebelum nih, bila dah ujung2 tahun tuh, klas fatin akan buat "exchange new year gifts" sesama kami.. kami akan cabut undi, pastu rahsiakan nama siapa yg kita cabut.. contohnya, tahun nih fatin cabut undi, dapat nama Pravina.. so, kenalah rahsiakan.. beli hadiah pun rahsia2.. then malam jamuan tu baru buat suprise tgk siapa yg kita dapat :D


Antara hadiah2 yg terlibat utk new year 2010

Tahun 2010 nih, siap ada tema lagi..kaler merah & putih.. hihi.. Utk hadiah pun, kita letak mcm range harga..contohnya, hadiah lebih kurang dlm 100griven.. so, pandai2 lah carik hadiah ape utk org yg kita dapat tuh! Tahun ni, fatin dapat Pravina. rasanya tahun lepas pun fatin dapat Pravina rasanya.. Lucky name huh? ahaks!

Kaki2 budak nakal~ tgk, ada sorg je yg sampai ke stoking pun dia ikut tema merah putih. Sapa la yg bagus tuh.. tabik2! *angkat2 kening*

Demi tema merah putih nih, ada yg gi beli baju baru lagi utk lengkapkan tema.. Macam fatin, beli gak baju merah tu yg baru.. hahaha.. sabo je lah.. semangat nye pasal! Tapi satu je yg agak terkilan, fatin xde gamba2 makanan..

Banyak makanan ade mlm tu, ade ayam panggang.. ada salad.. ada pizza roma & polo.. haishh~

Fatin dapat "extra present" sempena betul meneka! horayyy!

Sebelum kami start exchange prizes, actually kami ada small quiz.. simple je.. quiz die, org lain perlu teka siapa yg akan bagi hadiah utk siapa.. contohnya, Bhavani.. Bhavani pilih fatin utk "tolong" dia teka..siapa yg akan bagi dia hadiah (siapa yg dapat nama Bhavani utk belikan hadiah). Dan fatin teka Sharmini. Betullll!!! hoorayyy~ Fatin org first yg teka dan dapat extra hadiaH! Thanx to Juliana sebab sponsor hadiah pen tuh! ahakss.. sila abaikan gamba2 fatin dlm ocassion nih, fatin agak dlm mood yg x brapa betul dan sepah2.. tudung pun pakai x betul. Abaikan ya! hik3~


Fatin presenting her present for Pravina.

Lepas dah teka2.. Etot pulak kena teka siapa yg belikan hadiah utk Pravina. Well, malangnya etot dah tahu, fatin kena belikan pravina hadiah, so etot pun dapat la pen.. huhu~ Silap, x amek gamba hadiah tu betul2.. Fatin belikan Pravina mcm box.. Box bentuk love, mcm kusyen sket.. ade teddy2 bear punya gamba.. besar gak box tuh..dlm tu fatin bubuh jam loceng kaler silver hitam. haaa.. nak kasik cukup 100griven above.. hik3~ Hope u like it Pravina :)


Tihah presenting her present to me!

This is shocking man!! Fatin x sangka langsung yg tihah akan belikan hadiah utk fatin. I'm so suprised!! ahaha.. Thanx a lot tihah! I love u so much!! Tihah belikan fatin dress kaler hitam.. mmg sgt sweet & cute! I love it so much! Fatin nak pakai dress tu masa first date nnt lah! haha.. date dgn sape? ntahlah dgn sape.. jeng3x! hak3!~ Jgn nak meneka2 suka hati, sorg pun xtahu dgn sape fatin nak date kecuali etot & tihah..winks! Nnt fatin amek gamba yer tihah..thanx again gurl!


Us..We move ahead together!

Yeahh..itulah kami sekelas.. I love this pic.. although my expression.. hurm, only Allah knows what's happening in my mind & heart but I really tried my best to smile :D It's new year guys!! I should enjoy myself! (yeah..)

So, once again, happy new year to all my frens.. May this new year brings much more happiness and success to all of us!

2 feedbacks:

nikeairgirl said...

happy new year fatin~~~~

eL said...

bestnya dapat hadiah :-)