BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, June 17, 2011

Private viewing of my blog - MUST READ!

ATTENTION!!
Salam and selamat sejahtera..
Berhabuk dan bersawang dah blog ni ha.. ape khabar semua? :)
Actually Fatin wanna make it short.

Starting from 25th June 2011, I will change the viewing settings of my blog. Only people that I know and I invited to view only can view it. It's not that fatin kedekut ke ape ke.. Ade la stalker2 yang fatin meluat giler dan masalah2 teknikal juga yg membuatkan keputusan drastik sebegini diambil.

Kepada rakan2 yang akan dan masih mahu mengikuti kisah2 hidup fatin pasni, sila lah pm fatin di facebook or leave comment here to state your email. Or.. request an invitation once i change the setting this 20th June ok.

And to you! you know who you are.. get lost from my life!!!~ stop stalking me!! get a life dude!

Sekian, Terima Kasih.

6 feedbacks:

jeBateja said...

adehhhh....masalah lama berulang kembali ke...?

sgt lama hang tak up date erk.....ahakz

uncle^dean said...

peace!!!!

uncle^dean said...

peace!!!!

aimi said...

okehh ini email saya. ecewah semangat tinggalkan email ekeke.

aimilaili00@gmail.com

Fatin said...

aimi: tQ so much. nnt fatin invite ya :)
jebat: hmm~ tu yg teragak2 nak update. malas sbb ada stalker. suka nak amek tau pasal hal org. pastu hal2 dia, pandai plak nak menipu bagai. sgt benci org yg suka menipu dan memperbodohkan org lain.

rafiq said...

amboi marahnye.. sabar ka. sabar tu drpd sabarudin..