BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, July 3, 2011

..come back mode..


Assalamualaikum & Salam sejahtera (^_~)v

wohh~ lama tak berblogging ni. hehe. alhamdulillah harini ada kesempatan sket. nampak gaya banyak cerita yg perlu di update ni.

first of all, just nak inform, fatin tak jadi nak private kan blog tapi dah diubah url nye. hehe. so oklah kan, takkan trouble org sangat.

skrg ni actually tengah mood berpacking. dah nak balik dah. hehe. told ya, banyak cerita dah tergendala. insyaallah akan diceritakan kembali satu per satu. mana boleh miss kan. rugi. semua ni bakal jadi kenangan. sementara otak masih fresh, better lah kita cecepat tulis nye. hihi.

penat2 berpacking ni, tetiba kempunan nak mkn fries mekdi. huhu. mekdi simferopol dah baru. later fatin update ya. nak siap2 dulu sat. be right back! hihi

1 feedbacks:

uncle^dean said...

beg gamar luv