BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 2, 2009

.:: Jgn Malas2 ::.

Salam pada semua.. *gigil2 kesejukkan* grr.. sejuknye laa hrni~ actually fatin baru balik dari centre.. gi lepak2 makan kat "kredo" (nama restoran yg ade sotong goreng tepung).. actually x plan pom nak lepak sane.. ponteng 4 lecture semata2 sebab nak gi bayor bil tenet. yelah, dari jumaat guna tenet "haram" x berbayor, ni baru nak bayor bil utk 1 feb 2009.. yg 30-31 jan 2009 tu kire line tenet haram la, sbb tu la asik lag je kat SB dan asyik dc je bila nak menDJ.. padan muker~ kui3..

dah alang2 kuar gi bayor tenet, jalan la kaki gi "rinak kubisheva" (market kubisheva), patutnya hari isnin nih, sume market2 sume tutup, tp nampak gaya cam ade je org juai2 sayur tu, harap2 makcit jual ayam halal tu ade la..masuk2 market, kuciwa sungguh, tutup sumenye..yg ade, makcit2 yg jual x halal punye jep~ cheyy~

tiba2 perut pun main gendang.. fatin dengan bernasnya.. "jom gi kredo" ngeh3~ apa lagi, etot, tiha dan john pun, "OK" jer.. lepak makan sampai 2jam lebey borak2.. hahahaha.. sume borak pasal eurotrip masing2.. sbb tiha x ikut ktorang kan, dia gi dgn group lain, so ape lagi, sorang2 la bukak cite... erkk~ sesi ngumpat ke? no komen~ :siul: wakakaka.. sesi luahan perasaan dan berkongsi pengalaman :siul: lagiks.. huhuhuhu~

elok nak balik tuh, skali suhu merudum jatuh.. sejuk giler badak! fuhhh~ fatin nih kalau pakai baju tebal mane pom dgn jaket, kalau kaki terasa sejuk, fatin sangat2 gigil... rasa baju pom x cukup tebal.. tatau la~ mmg gitu slalunye.. gigil2 la balik nek bas.. hurmm~














ni la akibatnya, org gi lecture, tapi kitorang gi market & layan borak lepak2 makan2.. ishk3.. ape nak jadi.. huhuhu.. actually ktorang sekelas nih mmg sgt baik.. siyesly! (tgk muke org2 yg xnak caye) betul laa.. kelas ktorang baik woo.. xpenah ponteng2 lecture.. tapi tadi.. tggl 2-3 org je dlm lecture hall utk lecture tuberculosis.. xkan la ktorang nak tggl situ gak kan? ngeh3.. cabot je lah.. sejak balik trip nih makin malas.. ishk3.. fatin2.. kan dah berazam dgn diri sendiri xmo malas2?? nape jadi gini?? huwaaa...~ helep~ helep~ huuuu.. ok ok..pasni fatin CUBA x ponteng dah lecture.. dahla kitorang missed 4 days punya lecture..1 hari 6 lecture.. 4 hari, 24 lecture kena reworkk!! perghhhh... insap insap.. hurmm.. sekali seumur idup buat jahat.. oklah, pasni transform jadi baik balik.. :P

sampai2 bilik, terus skodeng portal~ spt biasa.. fatin kan onlen 24jam.. hehehe.. wish2 pokcik hepi anniversary ( ulangtahun perkahwinan pokcik dan mummy yg ke 11) dan layan dj.. iaitu dj pokcik! hahaha..




di kesempatan ini, fatin nak wish hepi anniversary buat pokcik cool dan mummy chantek~ moga istana yg dibina sepanjang 11thn nih akan terus kekal utuh hingga ke syurga, ameen..

perut dah kenyang nih~ xyah la masak kan..kui3.. nak gi kutip gamba2 eurotrip, pastu nak edit2, nak upload ke portal, frenster dan kat blog! yehaaaaaa~~

10 feedbacks:

uncle^dean said...

emmm :-?

toce toce,,,ngeh ngeh ngeh...amennnnn!!!!!

Fatin said...

hehehee... ameen jugaks~ doakan utk fatin gak eh pokcik =D makasyehh~

Emblem of Purity said...

Fatin, students medic kan bijak-bijak. Setakat tak gi kelas tak sampai 100 kali, apa ada hal.

p/s: wahhh!!! akak dah tumbuh tanduk sbb menghasut muahahaha!!

Fatin said...

muahahaha sis~ adehss.. fatin bukan ponteng kelas, lecture je.. lagipon lecture yg hampehs2 cam sport medicine, etc.. yg mmg x amik kedatangan plaks.. busan jer~ kui3.. kelas so far alhamdulillah fatin xpenah missed lagik :D

bowduk's gewmuk's said...

assalammualaikum.. nice page .. and also u can add shoutbox at ur page ok .. waaaa dj yer .. em mesti best line kat ukraine. to best jadi dj k.

Fatin said...

waalaikumussalam, tQ sbb sudi singgah, masih baru lagi dgn bloggin nih, sbb bz lately, insyaallah akan di updatekan bila ada kelapangan =D dj kadang2 la bila ada masa, sila2 lah layan radio thnfm, insyaallah ada dj2 ke udara, buleh rekues lagu2 kegemaran lagiks~ ahakkss~ line kat ukren x best pom, tu yg tensen tuh :(

suezensuzanna said...

wah...nice blog..keep update it k...:)

Fatin said...

insyaallah bila ada masa kelapangan~ =D drop bye whenever free~

ai_ikram said...

hurm.........takper ponteng skali -skala...

kadang2 tension jugak ngadap muka cikgu tuh....

tapi jangan amalkan selalu....bahaya ....

nice blog....keep updated....

Fatin said...

ponteng lecture brani la ikram.. ponteng klas x brani.. hiks..