BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, March 20, 2010

..H.A.P.P.Y..

Howla! hihi.. harini fatin sgt happy~ weeeee.. it's 12.01am.. it's 21st March 2010.. huhu.. dah hari ahad, tapi fatin nak kongsi cerita hari sabtu fatin (semalam) :D tgh happy mode nih..hahaha..gila aku nih!

Sabtu, fatin mmg berehat serehat yg boley. Etot (rumet) ajak gi jalan2 kat centre.. yelah, dah stress dgn kelas 3 mggu, pastu exam lak dasyat gile.. so dah jalan2 tu, terpikir nak withdraw lah, pastu nak beli susu lah.. tu jer lah yg hadir dlm kepala. Tup tup, lepas withdraw, etot ajak gi kedai Kristal Bohemia yg selalu ktorang pegi. Etot mmg suka borong kristal. Fatin pun beli gak lah kadang2, hihi..

Dah sedap2 cuci mata, tiba2..terpandang satu nih, dahla dok berkilau2 kena cahaya matahari dari luar kedai tuh..haishh..macam melambai2 pulak suh tgk dengan lebih dekat (marilah tgk aku fatin..mari mari mari.. mcm tu la lebih kurang, hahaha). Bila dah suh pompuan yg jaga kedai tu tunjuk, perghh~ jatuh cinta beb! dahla memang sejak pagi lagi dok happy jer (jeng3x.. happy sebab apa tu sejak pagi? hahahaha). tiba2, macam pucuk dicita ulam mendatang pulak.. bekas yg berkilau2 nih, mcm petanda kedua pulak..

hahaha, dah tgk2..belek2..asyik tersengih je..rasanya, semua org kalau nampak muka fatin masa belek bekas kristal nih, sure nampak pancaran mata yg berbeza dan begitu umph! hahaha.. apa aku merepek nih? senang cerita, fatin sgt happy + tgk bekas yg mencuri hati + happy lagik = BELI!!! hahahaha.. nak tgk bekas nya? jeng3x...


Ada sebab kenapa fatin beli, dan fatin rasa ada makna tersirat kenapa fatin bleh terpandang.. fatin, xda hesitation dah.. ok.. aku beli!! hahaha..dahla baru withdraw..x pikir dah beb.. bukak purse, terus bayar =)) pastu, sejak beli tu sampailah skrg, asyik sengih je aku nih..hahaha..fatin gila lah harini! lolx~

Dah sedap2 beli dan habiskan duit dgn bohemia, layan cilpo pulak! gi beli lah segala makanan dan barang bulanan. dapat pulak aiskem coklat yg dah lama ku nanti, baru je diorg topap stok! perghh~ harini i'm very lucky in buying :)) haus haus haus beg duit aku!! =))

Dah sedap2 habis duit kat kristal & cilpo, tiba masanya utk isi minyak :P x sah kalau x makan kan? hihi..so tadi fatin x makan nasik la, just teringin nak mkn roti nan cheese (lebih kurang lah). so singgahlah restoran Tandoori, layan roti nan cheese dgn ikan goreng.. huhu..

Ikan goreng ni x brapa menyihatkan sbb ada cheese yah! so, jangan amalkan :P Fatin x sempat nak snap gamba roti nan cheese..sowie lah yep.. dapat2, terus ngap..dah separuh baru teringat, laaa...lupa snap! hahaha.. xpalah, next time! plus, masa tu fatin tgh pulun bercerita kat etot pasal "kenapa aku happy dan terus beli bekas kristal tadi dgn penuh yakin" hahahaha..

Bajetnya, xnak sopink dah..nampak gaya..start bulan ni, kena angkat kristal satu bijik sebulan lah! next month, nantikan kristal apa yg menjadi pilihan! auww~ plannya xnak gtau mama pasal hal kristal dan "sebab kenapa happy" tuh.. tapi, susah lah.. i need to tell my mama!! hahaha.. dan alhamdulillah, sungguh open minded mama ku..yeahh~ lebiu so much mama! insyaallah, doa mama akan dimakbulkan, dan harapan kakak akan tertunai :D ngeeee~ *suspen tak?* hahaha..

sebulan beli satu kristal.. arghh~ dah lah ada satu handbag tu sgt cantik giler pulak kat Gudang.. adoiii.. ntah ada ke idak lagi handbag tu..dem! bankrupt lah aku gini~ haishh..fatin ni, sejak bila terjebak dgn sopink2 nih?! grrrr.. xpa..baru2 ni jer terasa mcm dapat nafsu nak sopink, selama 23tahun ni, x suka pulak bersopink..hahaha..pengsan la laki aku nanti :))

Kalau sapa2 rasa nak teka kenapa fatin happy, dan utk apa fatin nak guna bekas kristal tu, sila2 lah jawab kat bahagian komen tu yah! kita tgk sapa yg dapat teka dgn betul~ nnt fatin kasik hadiah coklat 2 ketoi :P

ok, dah time utk tido.. hahaha..layan anime sat satu dua episode, pastu bum bum~ weeee.. i'm so happy! alhamdulillah.. berbunga2 hatiku ini setelah lama ditenggelami kekecewaan :D moga hari esok, lebih baik dari hari ini, ameen~ gudnite ppl..

8 feedbacks:

zinnia-lyana said...

cantik!! jeng jeng nak guna untuk apa ni aaa?? kat sana mmg byk kristal ka fatin???

Fatin said...

byk la sayam.. nak pesan suh aku beli ka?bleh ja aku send thru post.. kristal yg aku beli ni, kat msia dlm triple the price..huhu~ so, aku mmg nak rembat balik la kristal2 nih, lama dah aku x beli kristal bawak balik msia.. nak pesan nnt bgtau yep~

~aNnIe~ said...

erk.. fatin nk wt bekas hantaran ek? kikiki... ;))

tp kan fatin, kite tgk mknan kat sane cam cedap2 je, ley pos kan x? hehe.. teringin...

陽明山花季 said...

從人生中拿走友誼,猶如從生活中移走陽光........................................

wan aswa danial said...

fatin..aku xleh nk kaitkan ape kaitan kristal+mak=happy..haha..maafkn daku...waaa..nk teka, tp xde clue..clueless..kelu..

Fatin said...

annie: hahaha.. cepat betul dia teka :P betul lah tu :P aaaa..pos makanan..cemana ek?
wan: hahaha.. tu dah ada jawapan dah tu wan~

wan aswa danial said...

wiuuuu..bekas hantaran?? when?? waaa..xcited..story sket..(gaya kipochi)..=P

Fatin said...

hahaha..sorry my dear..this might dissapoint you.. but, aku buat je persiapan utk kawen, tapi..calon pun tarak lagik :)) wakakaka~